perjantai 1. elokuuta 2008

Elokuun ensimmäistä…

Niin se kesä vaan alkaa taas olla lopullaan elokuuta jo mennään.

Heinäkuussa sain kulutettua lankaa 1249 grammaa, vähän semmoisissa jämälankamerkeissä. Tai siis mitä nyt kukin jämälangalla tarkoittaa, mutta mulla jäi alkukesän Wonderwool-takista yli lankaa pipon (53 g), tumppujen (56 g), kaulurin (74 g) ja kahden huivin (neulottu 126 g ja virkattu 155 g) verran. Tässä kuvat näistä loppukuun tekeleistä:Pipo, tumput ja kauluri on neulottu vitosilla, hapsullinen huivi seiskoilla (Pompom-huivista tutulla tekniikalla) ja virkattu huivi on tehty kutosen koukulla ihan ex-temporee-tyylillä. Nimittäin virkkasin ensin pitkittäin tyyliin 1 kiinteä ja 1 ketjusilmukka mutta sitten kyllästyin työn tiiviyteen ja vaihdoin kiinteät pylväiksi. Tykkään lopputuloksesta.

Noi hassut tumput on muuten ekat jotka olen eläissäni tehnyt ilman peukalokiilaa – tässä tapauksessa on ihan ookoo kun on niin isoilla puikoilla ja tosi joustavaa, mutta muuten olen kyllä ehdottomasti peukkukiilan kannattaja! Mutta tulipahan kokeiltua.

Jep. Eilen meillä kävi vieraita ja sain tuliaisiksi nämä:Kerä Nalle Four Seasons Syksyä ja toinen luonnonvalkoista seiskaveikkaa. Kiitos Neiti A, Lukiolainen ja H. Oli kiva kun kävitte!

Niin se syksy vaan lähenee ja meikäläinenkin lähtee taas reissuhommiin muutamaksi kuukaudeksi! Laitan sitten jossain vaiheessa kuvia kaupungista johon seuraavan lukuvuoden ajan tulen tutustuun.

1 kommentti:

lukiolainen kirjoitti...

Ilo oli meidän puolellamme! Kiitos mahtavasta vieraanvaraisuudestanne! Kiitos myös ihanasta huivista!!! (Kaikki varmasti muistaa: helmikuussa tehty, värikäs, ketjusilmukoita...) Se sopii mun melkein kaikkien vaatteiden kanssa. Oli kiva nähdä muutkin työt livenä.