tiistai 26. toukokuuta 2009

Reissussa ja muuta kiirettä…

Nyt on ollut viime aikoina niin kiirettä, etten ole ehtinyt tehdä käsitöitä paljon ollenkaan enkä päivittää blogiani. En ole kauheesti ehtinyt edes lueskella muidenkaan blogeja. No, kuusi työpäivää vielä, niin sitten taas helpottaa ;-)

Mutta vähän kuulumisia nyt sitten kumminkin:

Ihan ekaks pitää esitellä uusi leluni. Tykkään tosi paljon tästä pikkukamerasta, saa hyviä kuvia ja on niin näppärä pitää aina mukana. Täydentää mainiosti sen tarpeen, kun järkkäriä ei voi/jaksa/raaski kuljettaa mukana.
Sen verran olen tehnyt käsitöitä, että yhdet sukat on päättelyä vaille valmiit. Laitan niistä kuvat ja tiedot myöhemmin. Sitä pastelliväristä peittoa olen muutaman kerroksen virkannut, samoin muutaman kukkasen, joita meinaan siihen koristukseksi kiinnittää, mutta ei se tule valmistumaan tätä menoa vielä pitkään aikaan.

Viime viikolla olin työporukan mukana parin päivän ulkomaanreissulla, ja laitan pari kuvaa matkakohteesta. Missähän sitä nyt tulikaan käytyä?

Näkymät hotellihuoneemme parvekkeelta:
Kaupungilta:
Rannasta:Lopuksi vielä yksi neulojia kiinnostava juttu: paluumatkalla ostin Tallinnasta Sadamarketista pari liukuvärjättyä Vironvillavyyhtiä, mutta en ennättänyt kuvata niitä vielä, ja nyt ne on eri osoitteessa kuin minä. Onneksi tää reissulassen elämä taas helpottaa viikon päästä, kun työpesti päättyy ja saan kaikki kimpsuni ja kampsuni taas yhteen osoitteeseen, omaan kotiini! Vaikka täällä Kymenlaaksossa on ollut kivaa, niin omaa kotia ei mikään kuitenkaan voita!

Ei kommentteja: