torstai 25. kesäkuuta 2009

Lomaa

Tässä on jo mennyt muutama viikko kesäloman merkeissä. Pari pikku reissuakin on tehty, vaikka pääasiassa onkin oltu kotosalla siivoilemassa ja puuhailemassa kaikenlaista. Talven toisessa osoitteessa olleet tavaratkin on löytäneet taas paikkansa kotona ja tän viikon kesäisen sään ansiosta tärkeimmät matotkin on pestynä takaisin lattiassa.Tässä kuva eilisestä taivaalle tuijottelusta jättitattarien ja aurinkovarjon alta.

Juhannuksena oli niin vilpoista, että oli sopiva keli istua sohvannurkassa käsityön kanssa ja katsella viimeisiä teho-osastoja (pari jaksoa vielä jäljellä). Sain neulottua kappaleet siihen tummanvihreään tunikaan, mutten ole saanut inspiraatiota kappaleitten saumaamiseen. Sitten virkkasin sen pastellivärisen peiton melkein valmiiksi, siihen tulee koristeeksi kukkasia, joita saan vielä pari kolme kappaletta loppulangasta. Sitten lankojen päättely ja toivottavasti valmista ennen kuin kuukausi vaihtuu.

Tänään aloitin Derrickiä katsoessani sen tummanvihreän langan lopuista samanlaista porrasreunaista huivia, jollaisen tein tuossa keväällä vaaleamman vihreästä puuvillasta. Aloitin tuon telkkarityöksi, koska se on niin helppo malli, mutta viimeistään heti kun nuo kaksi aiempaa työtä valmistuvat, aloitan myös valkoisen puuvillatunikan neulomisen. Toivottavasti seuraavassa postauksessa olisi sitten näytettävänä valmiita töitä!

1 kommentti:

Sartsa kirjoitti...

Melko outo kuvakulma, kaipasikin vähä selitystä :D
C.S.I.:t vauhittaa minun käsitöitä.