perjantai 11. syyskuuta 2009

Sukkasato osa 3 ja laskuriongelma

Tällaiset perussukat sain aikaan yhdestä Fabel-kerästä:Sukat painaa 47 grammaa ja ne on neulottu kakspuolikkailla bambupuikoilla, silmukoita 52 varressa ja 48 terässä ja sopivat omaan 39-jalkaani. Tykkään tästä väristä ja tykkään muutenkin edelleen tuosta Fabelista. Olen muuten koko kesän (silloin kun sukkia on tarvinnut) pitänyt vaaleanvihreitä varrettomia Fabeleita, eikä ne onneksi ole vielä ollenkaan osoittaneet kulumisen merkkejä, eli ihan kestävääkin tämä lanka on.

Nyt mulla on työn alla huivi, hihatin sekä säärystimet, seuraavat sukat laitan puikoille heti kun saan päätettyä, että mistä langasta seuraavaksi tykkäisin neuloa. Veikkaan sitä paksua Steppiä, mutta saa nähdä…

Niin ja tuosta laskurista: Siinä oli lukemana jotain reilusti päälle 34 000 vielä toissailtana, mutta eilen aamulla huomasin että lukema oli tipahtanut yhdentoista tuhannen päälle. Koska mä en ainakaan ole keksinyt, että saako asiaa millään korjattua, niin laitoin muistiin sen tipahtaneen lukeman. Meni kumminkin maku koko laskuri-ideasta kun sille noin kävi.

Eipä tässä sitten muuta kuulumisia, mitä nyt vähän siivoiltu ja sisusteltu ja huomenna tulee vieraita… Mukavaa viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kivannäköiset sukat! :)