perjantai 25. joulukuuta 2009

Joulunpyhien jatkoa!

Laitan tänne blogiin kuvan viimeisestä tekemästäni joululahjasta. Neuloin neiti Aa:lle muuten samanlaiset sormushanskat kuin omanikin, mutta sormukset on hiukan erilaisia kuin omissani, ja eri sormissa.Hanskat painaa 54 grammaa, ne on tehty muuten ihan samoilla mitoilla ja silmukkamäärillä kuin omat hanskani, mutta sormet on vähän pitemmät kuin mulla. Lankana on Nalle ja puikot kakspuolikkaat.

Mitään muuta en ole saanut viime aikoina valmiiksi (enkä pahemmin ole neulonutkaan) – mustaa alpakkatakkiani olen hiukan tikutellut, mutta se on tosi hidasta enkä oikein tiedä vieläkään, että tykkäänkö siitä sellaisena kuin olen tekemässä. Kaksinkertaisesta langasta olisi niin paljon nopeampaa neuloa ja saisi helpommin tasaista jälkeä, mutta yksinkertaisesta tulee ohuempi ja kevyempi ja siten käyttökelpoisempi. Ja niitä paksuja neuleita on kaapissa jo ihan liiaksi, harvoin niitä tarvitaan.

Lankavarastoni kasvoi hiukan, kun toin omaan varastooni valkoista seiskaveikkaa ja vaaleanpunaista nallea. Oikeasti ne on lukiolaisteinin lankoja, mutta lupasin neuloa ne pois. Lankasaldo kasvoi hauskaan 10001 gramman lukemaan niiden myötä. Tarkoitus olisikin pistellä niistä ainakin sukat vielä tän vuoden puolella – saas nähdä tuleeko valmista?

Mutta nyt taidan laittaa läppärin vähäksi aikaa pois ja jatkaa Joulunpyhien viettämistä! Mukavia Pyhiä Teillekin!

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää joulunaikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!!! Hanskat oli just sellaiset kuin olin toivonutkin. Ihanat <3 <3
T. neiti A