tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kuulumisia

Onpas kulunut pitkä aika viime postauksesta. Ei ole tullut kirjoiteltua kun ei ole ollut valmista raportoitavaa, mutta nyt mulla on yksi pieni työ.


Virkkasin pinkistä Paula-nimisestä puuvillalangasta tuollaisen huivilenkki-kaulurin. Koska lankaa oli aika vähän, päätin tehdä tästä hiukan lyhyemmän kuin aiemmin tekemästäni kirjavasta versiosta. Se on muuten tosi kätevä, senkun kietaisee kaulaan ja pysyy mukana. Jos tulee kuuma, voi toisen kierroksen avata. Tämä pinkki on sen verran lyhyempi, että on puettuna kaulurimaisempi. Virkkasin tämän huivilenkin kolmepuolikkaalla koukulla ja painoa tällä on 98 grammaa.

Tuo Paula-lanka on sellaista, jota ostin vuosi sitten työpaikan kirppispöydästä eurolla vyyhti. Mulla on sitä toinenkin, tummempi, fuksianpunainen ja kohta se on virkattuina samanlaiseksi.
En mä noihin huivirenkaisiin koko kuukautta ole käyttänyt – mulla on Jannesta neulottu villatakki paria saumaa ja nappien ompelua vaille valmis. Tavoitteena olisi saada sekin tän kuun puolella valmiiksi, eli seuraava postaus tullee aika pian.

Niin, ja viime lauantaina ostin taas lankaakin, ja putosin sen vuoksi lankahamsterikisasta kesken kaiken, mutta kyseessä ei ollut mikään heräteostos, vaan pitkään haaveilemani tunikalangat. Esittelen ne sitten seuraavalla kerralla.

Laitan vielä loppukevennykseksi pari kuvaa takapihan vieraista. Näitä oli siis oikeasti kaksi, en vaan saanut niitä millään samaan kuvaan.

1 kommentti:

Hapero kirjoitti...

Söpöt kuvat kurrelaisista!