perjantai 6. helmikuuta 2015

Taas sukkia

Alkaa varmaan käymään tylsäksi tämä mun blogi, kun silloin harvoin kun tänne jotain ilmestyy, niin eipä muuta kuin perussukkia. Mutta minkäs sille mahtaa kun sukkia on vaan niin mukava tikutella telkkaa katsoessa.


Neuloin parit jämäsukat kantapäästä aloittaen: Jaoin ensin luonnonvalkoisen seiskaveikan jämäni kahtia ja neuloin ensin vartta pari kerrosta sileää ja sitten aloin kantapäätä. Kun valkoinen loppui, jatkoin seepralla, ja molemmat teräosat tehtyäni jaoin seepralangan loput kahtia ja neuloin varren alhaalta ylöspäin. Näin sain kulutettua kaikki luonnonvalkoiset ja seeprat tarkalleen loppuun. Nämä kolmosen puikoilla neulotut sukat painavat 84 grammaa.


Leopardin jämien kaveriksi otin mustaa kantapäihin ja varpaisiin ja neuloin taas varret alhaalta ylöspäin, niin, että sain leoparditkin kokonaan loppumaan. (Mustaa kyllä riittää vielä.) Nämä sukat painavat 93 grammaa, ja samoilla kolmosen puikoilla nekin on neulottu. Samalla taktiikalla on tulossa sukat vielä gepardivärinkin lopuista.

Seeprat valmistuivat jo tammikuun puolella, mutta leopardit helmikuussa.

Ihania kevätpäiviä kaikille !!


1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kivoja sukkia ja kivaa tuo lanka