lauantai 22. elokuuta 2015

Hattuja

Neiti Fisherin innoittamana 20-30-luvun tyyliset hatut ovat nyt kiinnostavia, joten päätin laittaa tänne blogiin kuvat tekemistäni hatuista. Hatut olen valmistanut joskus kauan ennen blogiaikaa ja vain pari - eniten tuo ensimmäinen punainen - on ollut aikoinaan käytössä.


5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Auts - ihania hattuja! Siehän oot oikea hattumestari! Voi kun mun päähäni sopis hatut, tykkäisin niin niitä käyttää.

Tiia Lamminmäki kirjoitti...

Ihania!! Oliko nää myynnissä? Nelliinan vaatehuone -blogi toi minut tänne ja olen ihastunut erityisesti tuohon harmaaseen hattuun, kuudes ylhäältä päin katsottuna. Ilmoitatko jos se on kaupan :)

Raijis kirjoitti...

Tiia, myynnissä muut paitsi eka punainen, mutta kaikkien kunnosta en ole varma, joku on saattanut litistyä. Harmaa on myynnissä ja käyttämätön, mutta tutkin ettei ole kärsinyt huonosta säilytystilasta

Hanna kirjoitti...

Moi! Teetkö hattuja myös tilauksesta? Mulla on niin iso pää, että mistään kaupasta en oikeastaan saa tuollaisia ostettua. Juurikin tuo samainen harmaa tai sen tyylinen saattaisi kiinnostaa! :)

Raijis kirjoitti...

Hei, Harmaan hatun koko on 59,5 cm. Ota yhteyttä jos kiinnostaa vielä.

Periaatteessa voisin tehdä lisää hattuja, mutta en ihan samanlaisia, koska mun omat tukit on hieman erilaisia, kuin nuo joilla nämä hatut on tehty. Lisäksi aikataulu tulisi olemaan aika pitkä, koska tämä on vian harrastus (tai melkein entinen harrastus)