tiistai 11. marraskuuta 2008

Kukahan se taas osti enemmän?

Moi taas!

Tässä taannoin Hepsi selitteli Korianreissun jälkeen lankaostoksiaan, että muut osti enemmän – minä kuuluin silloin niihin toisiin (kun ostin mm. ne Isoveljet villatakkia varten). Tän päivän Kotkanreissu alkoi hyvin, lankakaupassa mulle tarttui mukaan vain pari kerää vielä testaamatonta sukkalankamerkkiä eli 100 grammaa pätkävärjättyä Idena Crazya. (Hepsi tais ostaa enemmän :D )


No, sitten mentiin neuletapaamiseen, ja siellä sitten sorruin muovikassilliseen ihanan tuntuista villatakkilankaa – Novitan Came-vuosikertalankaa, jossa on villan lisäksi 10 % kamelinkarvaa – ja vielä kamelin värisenä! Osaakohan kukaan lukijoistani sanoa, miltä ajalta nämä langat mahtavat olla?


Kuvia laitoin nyt vain näistä langoista, vaikka on mulla pari valmista työtäkin – turkoosi pipo ja valkoiset sukat. Ne on siis muuten valmiita, mutta höyryjä vailla, mutta nuo sukat varsinkin näyttää hassuilta tässä vaiheessa, joten kuvaa seuraa sitten myöhemmin, ja samalla tarkemmat tiedotkin. Ja valkoiset palmikkolapaset on myös jo aika pitkällä. Neuletapaamisessa pistelin Step-sukkaa, kantapään ja hyvän matkaa terääkin.

Eipä tällä kertaa muuta, kuin kiitoksia kaikille neulojille hauskasta seurasta ja Hepsille hyvästä kyydistä – ei mun yksin tulis lähdettyä…

Ei kommentteja: