sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Kuvia langoista ja keskeneräisitä töistä...

Huh, kuinka tulinkin keksineeksi noin hienon otsikon! :D

Sain tänään punnittua ja kuvattua uudet lankani ja samalla kuvasin keskeneräisiä töitäkin – en ihan kaikkia kuitenkaan. Taidankin pitemmittä puheitta ruveta kertoon, mitä kuvat sisältää:


Ekaks isoin keskeneräinen: Keltainen isovelitakki. Etureunojen viereen tulee parit peruspalmikot, nyt pitäisi aloittaa hihojen teko, koska taidan taas tehdä raglanmallisen. Ehkä. Nämä langat ostin siis jo edellisellä Korianreissulla.


Sitten seuraavaksi punaiset langat, jotka ostin Koilta silloin kuukausi sitten. Kuten näkyy, olen aloittanut mallitilkkua, mutta tällä hetkellä on kumminkin nuo talvisemmat työt etusijalla.


Seuraavassa kuvassa näkyy valkoisten sukkien tekeleet – tämä seiskaveikkalanka on jo vuoden vanhaa, samoin kuin seuraavan kuvan Step-lankakin. Step-sukka on bussimatkatyö.


Sitten on turkoosi pipo, jonka lanka pitäisi äkkiä neuloa loppuun, että näkisi, tuleeko piposta tarpeeksi iso, vai onko tiistaina ostettava toinenkin kerä.


Sitten seuraavaksi esittelenkin uusimman lankani: Kollega toi Tallinnanreissulta mulle ihananvärisen vironvillavyyhdin. Saakohan kuvasta selvää, miten nätisti siinä on violettia ja sinistä ja vihreää. Tästä tulee mun eka Revontulihuivini. Kunhan saan kerälle…


Sitten on vuorossa viimeviikkoinen lankavaihtosaaliini: valkoista Malibua, sinivihreää Cocosta, punaista Rowanin pellavasekoitetta sekä tuntematonta pehmoista lilaa bukleelankaa. Näistä tulee toppeja ja huiveja – varmaankin…
Näitten lankojen painot laitan tuonne sivupalkin listaan. Yhteensä mulla on nyt yhtäkkiä taas jo 12022 grammaa lankaa, vaikka juuri sitä oli alle yhdeksän kilon! Voi mikä hamsteri….

Lisäksi mulla on keskeneräisiä töitä yksi punainen pipo, joka on nyt eri osoitteessa kuin minä ja kamera, sekä yksi tummanvihreä tunika, jota en viitsinyt kuvata, kun se on niin tummaa sileää neuletta ja päivä on niin kovin harmaa ja hämärä…

Palataan asiaan kun on taas jotain raportoitavaa, valmiita töitä tai… tai… uutta lankaa? ;-)

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva kun huikkasit, että sulla on näytillä sukanvarsi samanvärisestä Stepistä, jota sain lahjaksi. Kivalta näyttää! Yllättävän paljon siinä on tuota punaista, mutta ei se ole lainkaan paha asia. Muuten aivan ihana väri tuossa vironvillassa, saat siitä hienon revontulihuivin. :)

Hepsi kirjoitti...

Ihanan väristä tuo Revontuli-lanka!

Nähdään tiistaina!