sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Uusi kone ja vähän muuta

Nytpä mulla onkin uusi ihqu ompelukone, jonka hienouksia alan pikkuhiljaa opetteleen.Tämä on siis Husqvarna Emerald 203, eli uudempi malli kuin se, jota edellisessä postauksessa vielä meinasin hankkia. Mulla olikin siis eilen jo jouluaatto, kun sain tuon lahjani ;D Toivottavasti tänne blogiin rupeaa nyt tulemaan myös ommeltua!
Neuloen on valmistunut yksi pipo:Tein tämän Katian merinolangasta, jonka neulottavuutta viimeksi jo hehkuttelin, tosi ihana tästä tuli. Voisin pitää tän itsekin, mutta taidan kumminkin katsoa ensin, josko se kävisi jollekin suvun teineistä. Pipo painaa 65 grammaa, ja lankaa jäi siis kahdesta kerästä se verran että luulisin riittävän kämmekkäisiin tai rannekkeisiin, lapasiin on varmaan liian vähän. Pipo on neulottu nelosilla ja tuo pikkunen palmikkokuvio on ensimmäinen ilman apupuikkoa tekemäni.


Laitan tähän loppuun vielä uuden kuvan tuosta viime postauksen huivista – tällä kertaa vaivauduin kaivamaan järkkärikameran esille, joten nyt näette, minkä värinen tuo huivi on. Oikein nolottaa, että edes laitoin tuota sinistä kuvaa viimeksi näkyville.

Nytpä rupeankin kutomaan niitä kämmekkäitä, aamulla viritän ompelukoneen tilkkupeiton teolle! Heippa!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Komea pipo!

möhönasu kirjoitti...

Onnea uuden ompelukoneen omistajalle :)ja nautinnollisia ompeluhetkiä.

Hepsi kirjoitti...

Onnea uudelle ompelukoneelle!