torstai 25. helmikuuta 2010

Helmikuuta

Mulla on nyt ollut ennätyshuono neulekuukausi, mutta sainpas kuitenkin jotain valmiiksi, ettei ihan nollasaldoa tullut helmikuulle.Tässä Baktuksessa on neulottu aina 2 kerrosta vihreänkirjavalla Ticoticolla ja saman verran tummanruskealla Cervinian Forever-langalla. Painoa tälle kolmosen puikoilla neulotulle huiville tuli vaivaiset 76 grammaa, ja se jäi helmikuun ainoaksi valmistuneeksi työksi.


Tykkään tästä oikeasta puolesta, mutta tuo nurja on aika epämääräisen näköistä.


Ja siitäkin tykkään että värit sopii tosi hyvin mun silmälasieni kanssa. Mutta noista tummista kohdista en tykkää ollenkaan, olisi pitänyt katkaista langasta nuo tummimmanvihreät kohdat kaikki pois, mutta koska en viitsinyt purkaa jo aika pitkälle ehtinyttä tekelettä, niin päätin, että rumat raidat saa jäädä tuonne solmujen kohdalle, mutta keskeltä huivia otin tumman pois.

Aloitin tätä huivia jo tammikuun puolella, mutta noiden rumakohtien vuoksi en oikein innostunut tekemisestä. Sitten meillä sattui putkirikko, ja nyt melkein kaikki tavarat ja huonekalutkin on pois paikoiltaan ja ties kuinka kauan. Nyt mun muut langat on jossain ja helposti saatavilla on ollut vain tuo huivi sekä mustan alpakkatakin tekele, joten ei varmaan ole ihme että olen mieluummin nukkunut, tehnyt sudokuja ja pelannut mahjoggia kuin neulonut. Huomenna aattelin kuitenkin piristää itseäni lankaostoksilla, jos vaan löydän jotain ihanaa mutta kohtuullisen hintaista oranssia tunikalankaa tai jotain muuta kivaa. Sitten alkaakin lankahamsterikuukausi, joten jos huomenna Helsingissä ei tärppää niin sitten mun on kaivettava jostain vihreät puuvillalankani ja neuloa niistä hamsterikuussa.

Tästä tuli siis kaikkien aikojen (jolloin olen kutimeni punninnut) surkein neulekuukauteni ja vielä helmikuussa, joka perinteisesti on ollut vuoden paras kuukausi kilpaneulonnan myötä. Yksi 76 grammaa painava työ! Enkä ole sitä keskeneräistä alpakkatakkiakaan montaa kerrosta neulonut. Mutta jospa ensi kuussa sitten saisin petrattua!

Ei tässä nyt mutta kuin mukavaa viikonloppua, toivottavasti saan sunnuntaina blogata uusista langoista! ;-)

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

No, hamsterikuussa sitten senkin edestä. :) Kivanoloinen raidoitus!

Anonyymi kirjoitti...

Iiihana huivi ja ihanat rillit myös!
Hauskaa viikonloppua!
Terveisin i@ ja neiti A

Hepsi kirjoitti...

Ihanan värinen Baktus ja kauniit lasit! Oikein hyvin yhteensopivat!
Harmi tuo putkirikko!
Mukavaa viikonloppua!