keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Pipo ja lankaa

Taas on bloggailu jäänyt vähemmälle, mutta olen mä vähän neuloskellut. Valmista on syntynyt vain yksi pipo. Keskeneräisiä on sitäkin enemmän, mutta ei niistä nyt muuta, kerrotaan sitten kun valmistuvat. Jos valmistuvat :)


Tässä pipossa on käytetty Teeteen Cacaota eli lenkkialpakkaa ja samanväristä Sandnesin Alpakkaa. Silmukoita oli 80 ja neuloin tahallani oikein tiukkaa pienillä kolmosen puikoilla, jotta piposta tulsi mahdollisimman lämmin, tuulta ja pakkasta pitävä. Käytin sitä jo kerran tuulisena ja kylmänä päivänä lenkillä, ja lämmin se oli, just sellainen kuin halusin. Eihän se oikein minkään näköinen ole, resorireunainen peruspipo, mutta hyvä ja helppo käyttövaate. Ai niin, tämä pipo painaa vain 55 grammaa.


Sitten ostin tuossa kuun vaihteessa yhden lankakeränkin. Olin Hämeenlinnassa yhdellä kurssilla ja bussia odotellessa jäi aikaa poiketa Wetterhoffille fiilisteleen ja muisteleen 30 vuoden takaisia opiskeluaikoja. ;) Pakko sieltä oli yksi keräkin ostaa "matkamuistoksi". Teen tästä varmaan jonkun huivin tai tuubin.

Joulukin lähestyy ja mulla on enää kaksi työpäivää tänä vuonna :) Mukavaa joulun odotusta!


Ei kommentteja: