sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Susanna kakkonenVihdoin sain tikuteltua tämän huivinkin valmiiksi ja lopultakin tämä Susanna-lanka loppui. Tämä huivi painaa 197 grammaa. Edellisen samanlaisen neuloin pienemmillä puikoilla, tämän tein kutosella, joten tuli vähän harvempaa ja luultavasti hiukan suurempikin kuin se eka, jonka vein äidilleni.

Tällä hetkellä mulla on kesken vain kaksi työtä, tummanvihreä villatakki sekä vadelmanpunainen tunika, joka taitaa kyllä mennä purkuun, kun en tykkääkään siitä langasta.

Sivupalkin päivitetty lankalista kertoo, että olen saanut lankalaatikkoni sisällön kulutettua alle kahdentoista kilon. Tällä hetkellä ei ole edes mitään ihmeen ostotoiveitakaan – saa nähdä sitten miten käy, jos pääsen käväisemään Tallinnassa jossain välissä. Nyt pitää vaan ahkerasti kuluttaa noita vanhoja lankoja pois. Tuon tummanvihreän villatakin jälkeen aikomukseni on neuloa takki myös mustasta seiskaveikasta, jota löytyy aika paljon. Sitten olen harkinnut, että pitäisikö tehdä taas joku peitto sukkalangoista, seiskaveikasta ja jussista, joista saisin varmaan helposti kasaan jonkinlaisen puna-violetin jutun. Ja onhan noita monenmoisia muitakin lankoja, kunhan saan inspiksen…

1 kommentti:

möhönasu kirjoitti...

Onpa ihanan lämpimän näköinen huivi!...ja upean värinen :)