keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Vihreitä villatakkeja…

Laitan pienen väliaikatietoviestin, vaikkei nyt olekaan mitään valmista esiteltävänä. Eikä ole mitään kuvaakaan tällä kertaa.

Sain sen tummanvihreän villatakin kappaleet neulottua ja höyryteltyäkin, mutta oli niin kova hinku aloittaa toista takkia siitä uudesta Wonderwoolistani, että ei muuta kuin uusi työ puikoille. Neuloin euroviisuja katsellessani kumpaakin hihaa – ei nyt ihan mutta melkein kainaloihin asti ja sitten laskin sen hihan perusteella silmukkamäärän miehustaa varten ja sunnuntaina kerkisin pistellä sitäkin jo aika paljon. Sitä miehustaa olen sitten neuloskellut telkkarin ääressä. Tein siihen etukappaleelle pystyreiät taskuja varten, nyt olen jo päässyt joka osassa niitten reikien yläpuolelle, eli neulon taas koko miehustan kokoista (hiukan puuduttavaa) – ja sitä saa tehdä vielä muutaman sentin ennen kainaloita. Sitten pitää päättää teenkö taas vaihteeksi raglanhihat vai tekisinkö pitkästä aikaa istutetut hihat.

Toukokuu alkaa käydä vähiin, joten pitäisi ehkä huomenna malttaa ottaa se ensimmäinen vihreä villatakki käsittelyyn, että saisin edes sen tässä kuussa valmiiksi…

Ei kommentteja: