sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Tummansininen toppi

Tänään sain sitten valmiiksi myös topin, joka kuuluu muutama päivä sitten valmistuneen jakun kanssa samaan settiin. Tässä sisällä illalla salaman kanssa otetussa toppikuvassa väri on aika oikea. Lanka on siis Drops Cotton Viscosea kaksinkertaisena.Toppi painaa 314 grammaa – lankaa jäi yli noin sata grammaa – harmittavan kokoinen määrä, kun on kumminkin aika paljon, muttei kuitenkaan riitä mihinkään. Mulla on kyllä paria vähän saman tuntuista lankaa, ehkäpä joskus keksin niistä jotain.

Huomatkaa myös kuvan taustalla oleva omatekoinen matto! Se on kudottu noin 15 vuotta sitten edellisen kotini eteiseen, nyt se on ”työhuoneeni” lattiassa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen