lauantai 14. kesäkuuta 2008

Monenlaista juttua...

Tässä tulee monenlaista juttua kuluneelta viikolta. Aloitetaan vanhemmasta päästä.Tässä on toinen kuva tuosta kaupungista jossa käytiin – ekan kuvan perusteella ei ole näkynyt yhtään vastausta. Tämäkin näkymä on hotellimme ikkunasta.

Vinkkinä voin kertoa että käytiin naapurimaassa ja paikka ei todellakaan ole mikään menomesta vaan varmaan tutumpi mummuväelle. Mutta kivaa siellä oli keski-ikäistenkin rentoutua.Tässä on sitten kuva niistä itselleni ostetuista tuliaisista. Lanka on nimeltään Grazy Love ja jonkinlainen grazylove muhun kai iski kun noi ostin. Ei ole kyllä aavistustakaan mitä niistä tekisin, mutta eivät olleet kalliita ainakaan.

Sitten toiselle reissulle. Käytiin tänään Pelagian kanssa Hämeenlinnassa KIPpailemassa. Mukavaa oli – Kiitos vaan kaikille seurasta ja PELAGIALLE ISO KIITOS HYVÄSTÄ KYYDISTÄ! Niin, eihän Villa Mokassa voinut käydä ostamatta Mokkasukkaa.Tämä väri on nimeltään Jallukola, eikä se todellakaan kuvaa juomamakuani, vaan tänpäiväistä värimakua – teki mieli jotain ruskeaa vaihteeksi.

Sitten oli tietty poikettava myös Wetterhoffilla ja sieltä mukaan lähti tällaista tarjouslankaa:Tämä on tosi joustavaa, niin kuin Mystic Stretchgarn -nimikin sanoo, ja aattelin tästä jotain toppia…

Kippaillessa neuloin Fifiä mustasta Marinesta, jota jäi talvella tehdyn hameen jälkeen melkein 3 kerää. Se eka vajaa kerä alkaa olla lopuillaan, saan kyllä riittävän ison huivin tuosta langasta...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvaisin, että kuva on Saarenmaalta,Kuressaari? Ja kiitos KIPpi-seurasta :) Anna Villamokan kipistä

Memma kirjoitti...

Hei, kiitos sinullekin mukavasta KIP-seurasta.

Terveisin Merja ja tytöt

Memma kirjoitti...

Hei, pakko vielä kommentoida, että ostin tänään samaista lankaa Tervakosken Coconutista valkoisena. Ajttelin tehdä topin nuorimmaiselle. Lanka on kuulema aluksi oudon tuntuista puikoilla, kun stretchaa.

Merja