sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Fifi ja pioni

Tässä tulee kuva uusimmasta Fifistäni!Olen aiemmin neulonut neljä Fifiä (ei sentään kaikki ole itselleni) ja olin jo melkein varma että siinä on tarpeeksi, mutta sitten näin jonkun blogissa kuvan mustasta Fifistä ja tajusin että semmoinen munkin on pakko saada. Kip-päivän aattona mietin olisko mulla sopivaa lankaa ja muistin talvella neulotusta hameesta jääneet Marinet, melkein kolme kerää. Ja tässä on nyt sitten mun musta Fifini! Neulottu nelosen puikoilla ja painoa sillä on 257 grammaa. Tuli just sopivan kokoinen ja veikkaan että semmoinen käyttöhuivi!

Laitan tähän toisenkin valokuvan kun noilla luontokuvilla on niin kuva tätä blogia elävöittää:Meidän pionin kukat on vasta tässä vaiheessa - monesti ne on juhannusreissun aikana jo kukkineet parhaan loistonsa (mun näkemättä) mutta nyt ovat vielä aivan nupulla.

Nyt jatkan taas Feather and Fanin neulomista, koska näyttää lupaavasti siltä että sekin valmistuisi tän kesäkuun aikana....

2 kommenttia:

lettu kirjoitti...

Kaunis Fifi, mieluilen itsellenikin mustaa kolmiohuivia....sellainen kun vielä puuttuu :)
Suloinen pionin nuppukin.

Pelagia kirjoitti...

Ja niin tuli Fifikin valmiiksi! Minäkin sain juuri juhannuksena aloitetun huivivirkkuun päätökseen, kohta näkyy blogissakin... =) Onnea uusille huiveille, eikös vaan?