lauantai 6. syyskuuta 2008

Väri-ilottelua

Sain valmiiksi ekan parin Regian Kaffe Fassetin värittämistä sukistani. Väri ei ole tuossa kuvassa taaskaan edukseen, mutta en nyt millään jaksa säätää sitä. Sukat on neulottu kolmosen bambuilla ja ne painaa 58 grammaa. Syyskuun saldo on näin avattu, samoin sukkasato!Tykkään tosi paljon tuosta värityksestä, ja erityisen kivoilta näyttää jo yli kantapään tehty seuraava suka, johon tein varren tuosta raitalangasta ja terän samoilla väreillä pätkärääkätystä langasta. Varmaan valmistuvat aika pian!

Laitan sitten loppukevennykseksi eilisestä esityksestä nappaamani kuvan - - tässä (suunnilleen ainoassa edes jotenkin onnistuneessa) näppäyksessäni ei sattumalta ole värejä, vaikka niitä taivaalla leiskuikin lähes tunnin ajan. Olin siis sadankahdenkymmenentuhannen muun kanssa katsomassa ilotulituksen SM-kisoja!PS. Päivitän tuon sivun lankavarastolistani sitten kun saan poistaa myös ne neulekoneella kulutetut langat - kunhan saan kasattua ja punnittua ne vaatekappaleet.

1 kommentti:

tetra kirjoitti...

Mahdottoman hienot värit sil kaffel. Mullon sen tekemä kirja kanavatöist. Hää käyttää paljo värei ja sillee et ei itel tulis koskaa mieleekää yhdistel ;D kauniit sukat