keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Mitähän tälle antaisi nimeksi...

Kylläpäs mun blogistani on tullut tylsä, kun en ole saanut tänne minkäänlaisia kuvia aikoihin. En keksi edes otsikkoa tälle postaukselle. Muutenkin päivittäminen on jäänyt aika vähiin, mutta kun puikoilta ei ole pahemmin tullut valmistakaan.

Nyt on kumminkin jotain uutta tehtynä:

Hepsi oli maanantaina meillä neulomassa ja sain sinä päivänä valmiiksi ne kaksi paria Fortissima-sukkia. Kuva ja paino ilmoitetaan viikonloppuna. Lisäksi neuloin sinä iltana keltaista takkiani niin paljon, että miehusta on nyt kainaloissa (ja pitäisi tehdä laskelmia hihoja varten). Eilen ja tänään neuloin punaisesta pätkävärjätystä Isoveljestä Pelagian esimerkkiä seuraten putken joka on siis kauluri-huppu-mikälie – Pelagia nimesi omansa hupukkaaksi, olkoon tämä mun versio sitten vaikka Hupuke!

Olen tehnyt vastaavan hupukkeen itselleni joskus 80-luvun puolivälissä, pitää kuvata sekin jossain välissä. (Muutenkin mun on jo pitkään ollut tarkoitus laittaa blogiin joitain jäljellä olevia kasarineuleitani, saas nähdä koska siihenkin sitten aika löytyy.)

Niin – hupuke pitää ainakin päätellä vielä tän kuun puolella valmiiksi, ja mieli tekisi neuloa vielä jotain muutakin tosinopeaa, että saisi lokakuun saldon hiukan nousemaan. Mulla kun meni melkein koko kuukausi niiden kevyiden sukkien kanssa, eikä Isovelitakki tule missään tapauksessa valmistumaan… Ehkä joku pipo, sukat ei nyt innosta, vaikka ennen joulua olisikin tarkoitus neuloa ainakin yksi pari valkoisia…

1 kommentti:

Tuija kirjoitti...

Älä välitä niin on täälläkin joskus tai oikeastaan usein hakusessa ns. päällekirjoituksen teksti !!! Samassa veneessä ollaan.