lauantai 25. lokakuuta 2008

Uskokaa tai älkää…

Olen ollut lomalla kokonaista neljä päivää – tulin siis tiistai-iltana kotiin – ja arvatkaapas paljonko olen neulonut? Pakkasin mukaani toista kiloa lankaa – kassillisen keltaista isoveljeä, (siis sen villatakkitekeleen) sekä Fortissima-sukkien tekeleen. Ihan varmuuden vuoksi, ettei lanka vaan lopu kesken. Tänään kaivoin sukankutimen kassista ulos, mutta silmukkaakaan ei ole vielä neulottu!

Ja jos tuon uskoitte, niin varmaan sitten tämänkin: Eilen kävin Hesassa, katselin ne italialaisten pukujen ja Arabian astioitten näyttelyt ja hypistelin lankoja Menitassa ja Anttilassa. Enkä ostanut kerääkään! Mahdankohan olla tulossa kipeäksi? ;-)

Mitäkö sitten olen tehnyt? Pessyt pyykkiä, silittänyt, mankeloinut, ommellut kolme pöytäliinaa, leiponut omenapiirakkaa, ollut remonttimiehen apulaisena, katsonut vanhoja Derrikkejä ja Kettuja ja nukkunut pitkiä yöunia. Ja surffaillut blogeissa. Ja lenkkeillyt joka päivä, satoi tai paistoi.

Nyt tuolla valmistuu jälkiruuaksi kaura-omenapaistosta ja ruuan jälkeen meinaan vihdoin ottaa sukankutimen käteen, että saisin nuo Fortissimat varmasti valmiiksi lokakuun puolella. Ensi viikonloppuna varmaan sitten saan vihdoin niistä jo kuviakin aikaan…

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Se on ihan hyvä välillä pitää lomaa neulomisestakin! En minäkään ole eilen enkä tänään neulonut kuin yhden kerroksen Revontulta.
Kuis on - neulottaiskos siun luona huomenna tai tiistaina - ikkunan ääressä? =)

Hepsi kirjoitti...

Oli kiva käydä! Kiitos!