sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Pientä valmista

Jotain pientä neuletta on tässä viime päivinä valmistunut, isompiin töihin en ole ollenkaan koskenut. Nytpä siis esittelen, mitä puikoiltani on putkahdellut:

Jo viikon verran on esittelyä odottanut turkoosi pipo, lankana Idena Bambino Ull, paino 50 grammaa ja neulottu kaksinkertaisesta langasta vitosen puikoilla, silmukoita 84.



Melkein yhtä kauan valmiina on olleet nämä Teinitytön sukat, eli palmikkokoristeiset ja vitivalkoiset seiskaveikkasukat. Puikkoina kolmoset ja silmukoita varressa 48 ja terässä 42. Painoa 94 grammaa.



Sitten valmistui Isoveljestä toinen melkein samanlainen pipo kuin minkä jo tuossa lokakuun puolella sain valmiiksi. Puikkoina kutoset ja silmukoita 60. Tästä tuli hiukan lyhyempi kuin siitä ekasta, ja siksi on myös kevyempi, 65 grammaa.



Sitten tein Teinitytölle myös lapaset, samasta vitivalkoisesta seiskaveikasta ja samoilla kolmosen puikoilla kuin sukatkin. Lapasissa silmukoita on 36 kappaletta ja nämä tumput painaa 53 grammaa.



Lauantai-iltana katselin täällä blogissani olevia kuvia ihanista uusista langoistani ja olisin niin kovasti halunnut aloittaa niiden kaikkien neulomista, mutta olin itse taas vaihteeksi eri osoitteessa kuin suurin osa langoistani. Niinpä tuli sitten pisteltyä sukkia Stepistä ja surffattua blogeissa. :D

Steppisukista ei enää kovin paljon puutu, joten palataan taas pian asiaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauhian monta valmistunutta työtä kerralla! Wau, mikä tahti! Ja vielä hienoja kaikki!

Heiska74 kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jotain...