keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kesäpusero

Sain vihdoinkin valmiiksi yhden keskeneräisistä kesäneuleistani.Tämä pusero painaa siis 293 grammaa ja se on neulottu kolmepuolikkailla puikoilla. Tässä on käytetty yksiväristä Rowan Linen Drape -lankaa sekä kirjavaa italialaista viskoosinauhalankaa, jonka vyötteessä luki vain Fonico. Neuloin pikku resorit yksivärisellä ja muun osan siten, että tein aina yhden kerroksen nauhalangalla ja yhden pellavasekoitteella. Koska nauhalangan yksi väri on tismalleen samaa punaista kuin tuo toinen lanka on, ei lopputuloksesta huomaa että olisi raitoja. Onneksi!

Aloittaessani oletin että nauhalangassa olisi metrejä vähemmän kuin pellavasekoitteessa, mutta aika pian sain huomata, että pellava hupenee sittenkin nopeammin. Mulla oli kumpaakin lankaa 4 kappaletta 50 gramman kerää, ja käytin pellavasekoitteen kaiken, viimeistä metriä myöten. Nauhalankaa puolestaan jäi vielä hiukan yli puolet jäljelle!

Ai niin, mulla on raportoimatta myös viimeinen lankaostokseni: yhtenä päivänä kaipasin kirkkaanpunaista kesähuivia ja kun ei mulla semmoista ole niin ostin sitten ohikulkiessani Anttilasta 3 kerää Novitan Bambua, joka muuten on mun puikoillani/koukullani uusi tuttavuus!

Bussi- ym. työkseni aloitin viime viikolla vihreänkirjavan TicoTicon jämistä virkkaamalla ketjusilmukkahuivilenkkiä, muutama kierros on jo tehtynä. (Bambua ei silloin vielä ollut ostettuna, kun aloitin.)

Siinä kai ne tärkeimmät käsityörintamalla! Ihanaa kun kesäkin vihdoin tuli!

1 kommentti: