sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Karkkisukat


Tämmöiset melkein varrettomat sukat sain aikaiseksi eilisten euroviisujen ja tänpäiväisen junamatkan aikana. Tykkään pitää kotona tämmöisiä, mitkä pitää varpaat lämpiminä, mutta ei kuumota nilkoista.
Mittaisin loppulangan - sitä on 22 mallikertaa jäljellä, joten siitä saa vielä normaalit sukat. Samalla arvioin, että näihin olisi kulunut reilu 60 grammaa - postaan täältä, missä mulla ei ole vaakaa, eikä oikeaa kameraa, kuten kuvasta näkyy.
Myös hullutusosastolle sen verran päivitystä, että melkein puolet rakennekynsistäni tippui viime torstaihin mennessä, joten revin loputkin irti. Nyt mulla on rumat kärsineen näköiset kynnet, mutta voi kuinka ihanaa onkaan tehdä kaikkee vapailla sormenpäillä. No, onneksi kynnet kasvaa äkkiä - tiedänpähän nyt miltä ne tuntuivat. Toiste en laita (paitsi jos joskus meen jonnekin, jonne tälläydytään tosi hienoksi). Upeat ne oli, vaikkakin hankalat.
Enää ei ole kesäloman alkuunkaan kovin kauaa - 11 työpäivää! - ja lomatunnelmaan päästään pienellä Tallinnanmatkalla. Mitäköhän ihanaa lankaa sieltä tällä kertaa löytyy?

Ei kommentteja: