sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Ufoista eroon -kampanja

Olen käynyt taistoon ufojani vastaan. Torstaina kasasin tämän lilan jakun muuten valmiiksi, mutta en löytänyt nappivarastostani siihen sopivia kiinnittimiä. Valokuvaan vasta sitten, kun napit on paikallaan. En laske sitä enää ufoksi, vaikken vielä valmiiksikaan.

Tänään viimeistelin toisen ufon, alunperin huiviksi aiotusta työstä tuli kukkapöytäliina. Sen olisi muuten valmis, mutta prässäämättä, joten kuva ja strategiset mitat saavat myös jäädä odottamaan ensi viikonloppua.

Kolmannenkin ufon hoitelin tänään pois listaltani. Nämä laukunkappaleet päätyivät takaisin kerälle, ja ilmestynevät joskus uudelleen esille sukkina.

Näin ollen keskeneräisiä töitä kaapistani löytyy VAIN 5 kappaletta:

1. Sukat, melkein samanlaiset kuin nämä. Vähän enemmän vartta vain.

2. Vihreä jakku Sofia-langasta, jota on nyt neulottu miehustaa yhtenä kappaleena noin 40 senttiä, eli melkein kainaloihin.

3. Liukuvärjätty neuletakki, jota kutsun sateenkaareksi. Varsinainen ufo, koska pätkimäni lanka loppui kesken ja seuraavaksi pitäisi työ purkaa ja pätkiä uusi lanka sekaan. Saa varmaankin odottaa aika kauan, ennen kuin sisuunnun ottamaan käsittelyyn.

4. Sitten on kesken vielä Susanna-langasta tekeillä oleva neulejakku tai paita, selkäkappale olisi jo tehty, mutta en oikein tiedä tykkäänkö, vai muutanko muuksi.

5. Vimeinen keskeneräinen työ ei olekaan neule, vaan lankalaatikon pohjalta tuli esiin kanavatyö, jota olen tehnyt joskus todella kauan sitten - itse asiassa mulla ei ole aavistustakaan, oliko se jo opiskeluajoilta vai vähän myöhemmältä, mutta kahdeksankymmentaluvulta kumminkin. Otan siitäkin joskus kuvan, en tänä aamuna älynnyt.

Pakkasin tänään siis kaikki lankani siististi pois pyörimästä nurkissa. Esille jäi vain matkalle mukaan lähtevä sukankudin sekä käsityökoppaan vihreä Sofia. Kaikki muut mahtuvat yhteen pahvilaatikkoon, sellaiseen, jossa meille tuli tauluteevee. Ja sen pahvilaatikon sain mahdutettua vaatehuoneeseen, joten siltä osin koti näyttää aika siistiltä..... niin - tulihan eilen myös pestyä ikkunat!

1 kommentti:

Pelagia kirjoitti...

*aplodeja* kohta voivat Salaiset kansiotkin jäädä eläkkeelle, kun sinä hoidat kaikki UFOt pois kuleksimasta... =)