maanantai 21. toukokuuta 2007

Nappikauppoja...

Kyllä on uskomattoman vaikeaa löytää sopivan värisiä ja kokoisia nappeja punavioletin kirjavaan neuleeseen. Omasta monen litran kokoelmastani ei löytynyt - tänään sitten ostin jonkinlaiset -paremmatkin olisi voinut olla. Nyt on kumminkin toiveita saada tuo jakku kokonaan valmiiksi.

Jep. Sitten sain niitä karkkivärisiä sukkia neulottua jo niin paljon, että jälkimmäinenkin on hyvää vauhtia yli kantapään.

Tällä hetkellä ei ole mitään uusia ideoita eikä tee mieli ostaa mitään tiettyä lankaa, joten ufojen taltutus on todella mahdollisuuksien rajoissa, kohta enää kolme jakkua kesken. No, ei kai niitä ufoja mulla alunperinkään NIIIIN hirveesti ollut, että tästä hommasta saisi teeveesarjaa (viittaan makean naurun kirvoittaneeseen kommenttiin, jonka Pelagia kirjoitti edelliseen postaukseeni ;) ) mutta vuosikausia kummittelevat ufot on ruvennut todella tympiin - lähinnä sen vuoksi, että sitten kun sen neuleen vihdoin saa valmiiksi, ei se enää kiinnostakaan ollenkaan (väärän mallinen, väärän värinen, auttamattomasti out). Sen vuoksi olen päättänyt tehdä seuraavaksi sen vihreän, tänä keväänä hankituista langoista aloitetun jakun valmiiksi, ja valmistaa toisetkin, ennen kuin aloitan mitään isompaa..... sukkia voi kyllä tehdä välityönä...

Tässäpä tän illan mietteet! On muuten tän kevään/kesän ensimmäinen päivä, jolloin tarkenen tässä kotosalla ilman villasukkia ;)

Ei kommentteja: