sunnuntai 27. toukokuuta 2007

Kesätunnelmissa

On niin ihana kesäkeli viime päivien sateiden jälkeen, että tuntuu todella sopivalta postata tänne kuvia viimeksi valmistuneista kesäisen värisistä neuleistani.

Ensiksi laitan kuvan 180 grammaa painavasta pikku pöytäliinasta (jonka piti alunperin olla huivi). Oikea kesävirkkaus sekalaisista puuvillalangoista (muutaman kesän takaa). Huomatkaa kuvassa hieno perspektiivi ;)

Toisena on kesävillasukat, paino 80 grammaa, lankana tuttu seiskaveikka.

Kolmannessa kuvassa viime kesänä neulottu ja tänään valmistunut jakku On Line Jump -langasta, paino 550 grammaa. Tuntuisi mukavalta ja tykkään, kun katson sitä tuossa lattialla, mutta kun puin sen päälleni ja katsoin peiliin, niin näin vain mahan kohdalle muodostuvia poikkiraitoja, joita en voi sietää. Tuleekohan tuota takkia ollenkaan käytettyä? Pitäisi kai löytää sille jostain sopivan käyttäjä!Listani kertoo, että olen tän vuoden puolella saanut valmiiksi hiukan yli 6 kiloa neuleita (6080 g.) Keskeneräisiä neuleita on neljä (3 jakkua ja sukat) ja lankoja on vieläkin kai jotain 13 kiloa. Ahkerana saa siis olla, jos niistä haluaa eroon päästä.

Kohta lähden taas junaileen työpaikkaa kohti, mukana kevyt sukankudin. Enää kolme työpäivää ja sitten alkaa kesis!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

mitäs jos kokeilisit vyötä tuon neuletakin kanssa..? Sehän on vallan muotia ja voisi tuoda ryhtiä siihen "makkaroitumiseen" (neuleen).