perjantai 1. kesäkuuta 2007

Kesäloman alkutunnelmat

Laitan pienen kuvattoman postauksen tässä kuun vaihteen kunniaksi. Kesäloma alkoi, tosin ensi viikolla menen vielä yhdelle kurssille töitten merkeissä ja sitten jossain vaiheessa pitäis se kakkoskämppäkin tyhjentää. Eipä siellä paljon muuta ole kun talvivaatteita, kirjoja, mappeja ja muutama sekalainen astia. Sitten olen heinäkuun loppuun (omasta mielestäni) hyvin ansaitulla kesälomalla, syksystä ei ole vielä mitään tietoa, mutta en yleensä suuremmin kanna huolta niin pitkälle.

Tällä hetkellä yritän vain tajuta sen, että sunnuntai-iltaisin ei enää tarvi lähteä matkustamaan pois kotoa, eikä kesäiltoja tarvi enää viettää nenä kirjassa, kun ne opiskelutkin tuli talvella valmiiksi, vaan saan olla ihan oikeasti LOMALLA pari kuukautta.

Viime postauksen Fortissima-sukat painoivat jotain 40 grammaa ja loppulangasta olen aloittanut toisia sukkia, kärjestä alkaen. Eilen junassa sain sen verran aikaiseksi.

Ja viimeisen työpäivän kunniaksi ostin 6 kerää mustaa Marinea, josta meinaan tehdä jonkin pikkuhihaisen ylhäältä aloitetun topin (tai jos lanka riittää niin tunikan). Lähiaikoina poiketaan tuolla Tallinnassakin, odotan innolla, näenkö siellä jotain vastustamattomia lankoja....

1 kommentti:

Vape kirjoitti...

Nauti hyvin ansaitusta kesälomasta.