lauantai 30. kesäkuuta 2007

Luontokuvia ja pieni neule talven varalle

Sain vielä yhden pikku työn tehtyä tänään, ja olisin saanut varmaan toisenkin, mutta päätettiin lähteä kävelylle. Otin ihanan digijärkkärikamerani mukaan ja laitan tähän pari kuvaa matkan varrelta: (Nettiin laittamieni kuvien perusteella ei varmaan ikinä uskoisi, millaisia alkuperäiset kuvat ovat, sillä muokkaan nämä aina aika pieniksi tiedostoiksi, koska itse inhoan netissä hitaasti aukeavia ylisuuria kuvia.) Mutta nyt siis kuva-antia:

Jossain luontopolkumme varrella näyttää tältä:

Toisaalla matkan varrella näyttää tältä:

Polun varrella kasvoi mun muassa näitä:

Sekä näitä, joita lapsena rakastin suunnattomasti:

Tässä luontokuvat tälle illalle, piti jättää tila myös sille vastavalmistuneelle talvineuleelle:
Elikkä siitä viimeisestä Fiesta-kerästä päätin tehdä Calorimetryn ja PomPom-huivin, ja 30 grammaa painava panta valmistuikin saman tien. Kohta, kun sammutan tietsikan, alan tekeen sitä huivia, mutta sen valmistuminen menee heinäkuulle.


Ja sitten lopuksi vähän neulomistilastojani:


Kesäkuussa valmistui 5 neuletta, yhteensä 1040 grammaa. Vuoden alusta lukemat ovat seuraavat: 41 neuletta (tai tarkalleen otettuna 39 neuletta ja 2 virkattua) ja 7160 grammaa, eli reilusti yli kilo kuussa! Lankakaappi on kuitenkin kutistunut vain 1950 grammalla (nyt 17020 grammaa), eli paljon on vielä neulomista!


Mietin sellaista, että pitäisi laskea myös se, paljonko uusia lankoja jää odottamaan neulomista, ja toisaalta, minkä verran kaapissa marinoituneita yleensä tulee käytettyä - - - ei, ei, en minä niitä vanhojakaan pois antaisi, vaikka vaatteita lähteekin usein surutta kirpparille.


Tässä siis kesäkuun viimeinen postaus, hauskaa heinäkuuta kaikille!

Ei kommentteja: