tiistai 19. kesäkuuta 2007

Sekalaista selitystä

Työn alla oleva Goby-toppi on nyt neulottu ja vaikuttaa siltä, että siitä voisi tulla ihan hyväkin käyttövaate, kunhan joku saisi ommeltua sen kainaloista ne pari pientä saumaa.... ja pääteltyä langanpäät. Sunnuntai-iltana, kun sain kappaleet valmiksi, tuntui jotenkin liian pimeältä mustan neuleen saumaamiseen, ja rupesin neuloon kesken olevia kärjestä aloitettuja sukkia. Kantapäästä tuli vähän ihme viritys, tiimalasia tarkoitin, mutta sovelsin vähän kun en jaksanut etsiä mistään ohjetta. Eka sukka on jo kohta valmis ja toisesta pitäisi yrittää saada samanlainen viritys, mutta sitten seuraaviin sukkiin lupaan lukea ohjeen ja tehdä kunnollisen tiimalasin.

Eilen lähdettiin illalla puoli yhdentoista maissa ajaan itää kohti, oltiin yöllä kahden aikoihin siellä kakkosasunnolla, muutaman tunnin torkkumisen jälkeen alettiin pakkaan tavaroita autoon ja puolilta päivin oltiin taas kotona - matkaa tuli 530 kilometriä yhteensä.
Tänään sain siis loput tavarat pois kakkosasunnosta, eli kunhan saan vielä pari kassillista tyhjennettyä ja tavarat tungettua kaappeihin, niin sitten on kuluneen talven työkeikka mukava muisto vain. Tosi mukava se nimittäin oli, mutta kyllä koti on kumminkin paras. Toivon kovasti, että saan seuraavan työpaikan semmoiselta etäisyydeltä, että saan nukkua yöt omassa ihanassa sängyssäni :)

Eli tämmöistä on tapahtunut viime postauksen jälkeen, palataan taas asiaan, toivottavasti saisin huomenna esitellä uuden toppini.

Ai niin, hyvä keino välttyä langanostolta on poiketa lankakaupassa yöllä puoli yksi - eipä jaksanut Korian pussilangatkaan kiinnostaa....

Ei kommentteja: