sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Että missä mennään...

Laitan pienen viestin, että missä mennään, kun en ole kirjoittanut aikoihin. Ei ole edes mitään kuvaa tähän piristykseksi.

Olen neuloskellut sitä tummansinistä jakkua ja toppia, mutta mitään valmista ja kuvattavaa ei vielä ole. Ei taida tulla vapuksi valmista, mutta eipä se haittaa.

Jakku on kyllä oikeastaan jo aika pitkällä, eilen sain virkattua reunuksia niin paljon, että hihat on valmiit ja helmakin melkein. Sitten vielä etureuna. Toppia pitää neuloa vielä muutama kierros ennen kuin tullaan kainalokohtaan ja homma muuttuu aivottomasta pyöröstä asteen vaativammaksi. Langatkin näyttäisi riittävän just ja just.

Susanna-huiviakin on pistelty, langasta on kulunut ehkä kolmasosa. Vein viikolla äitilleni sen ekan samanlaisen huivin ja se on kuulemma mukavan pehmoinen.

Jämäprojekti jäi mulla ihan hunningolle. Tai no, teinhän nuo patalaput ja sain sen tylsän hahtuvajämän pois, mutta muut suunnitelmat ei ottaneet tuulta ja siihen se sitten jäi. En enää edes yritä, koska jos jotain tässä kuussa yritän valmiiksi, niin tuota sinistä asua vapuksi ;-)

Ei kommentteja: