tiistai 8. huhtikuuta 2008

Kuulumisia...

Mitähän keksisin tähän alkuun, kun tuntuu että ihan liian usein viestini alkaa sillä, että en ole saanut mitään valmiiksi… No, en keksinyt mitään, niin menköön tälläkin kertaa näin!

En ole saanut mitään valmista aikaan tässä kuussa, vaikka eletään jo kahdeksatta päivää. Kerron siis, mitä keskeneräisille kuuluu.

Vadelmanpunaiset valepalmikkosukat ovat siinä vaiheessa, että eka on valmis, ja toisessa kantapää juuri valmistumassa. Taidan tehdä ne nyt seuraavaksi valmiiksi, että tulee jotain kuvattavaakin.

Tummanvihreä neuletakki on kainaloissa, ostin eilen toisen, vähän lyhyemmän 4½-pyörön, että voin tehdä hihat sillä. Sitten raglan-mallilla hartiaosa. Mutta ensiksi ne sukat valmiiksi!

Tummansinisen cottonviscose-jakun tilanne on huonompi: Olin neulonut sitä jo yhden kerän, tikutellut kolmosen puikolla koko vartalo-osaa kerralla. Jotenkin vaan se homma tökki. En saanut mielestäni tarpeeksi tasaista jälkeä ja tulos oli jotenkin hengetöntä. Tänään aamupäivällä otin vitosen puikot ja aloin tehdä uutta mallitilkkua kaksinkertaisesta langasta, ja johan näyttää paremmalta! Ensimmäinen tekele meni saman tien kerälle takaisin ja langat odottaa nyt puikolle pääsyä. Mutta ensiksi ainakin ne sukat valmiiksi!

Sitten mun neljäs keskeneräiseni, vadelmanvärinen Gloria-tunika! Sen tilanne on ihan sama kuin tummansinisen jakunkin. Paitsi että sen aion kyllä neuloa yksinkertaisella langalla, mutta kerälle sekin aloitus palasi, koska silmukoita oli liikaa, en halua mitään kellohelmaa siihen ;-) . Se olisi mukava teeveenkatseluneule, kun on pyörönä pelkkää oikeaa, mutta pitää malttaa ensiksi ainakin ne sukat valmiiksi!

Viides projekti on edelleen ajatusasteella: en ole saanut mitään aikaan jämäprojektiin, en edes aloittanut mitään jämälankatöitä. Ei vaan nyt sytytä. Mutta teen sitten edes jotkut raitasukat kun tuon vadelmanpunaisen seiskaveikankin saa kohta laittaa jämäpussiin, kun nuo sukat valmistuvat!

Että tämmöiset fiilikset!

Ei kommentteja: