lauantai 10. tammikuuta 2009

Heippa!

Kirjoitan pienen viestin samalla, kun kerran räpelsin täällä blogissa ja listalla varmaan näkyy päivitys. Jostain syystä tuo laskuri on lakannut toimimasta pari päivää sitten, niin laitoin uuden, kun en saa sitä vanhaa toimimaan. Osaiskohan joku neuvoa, saako sitä millään takaisin? Siellä oli lukemana reippaasti päälle 25000.

En ole neulonut yhtään muutamaan päivään, loppiaisen aikoihin sain ne kamelitakin kappaleet valmiiksi ja höyryttelin niitä, mutta saumaaminen ei ole ollenkaan huvittanut. Lisäksi olen ollut sen verran flunssainen, että bussissakin on tullut vain torkuttua - mulla ei ole ollut kudinta edes mukana!

2 kommenttia:

virkku kirjoitti...

Mullakin on laskuri jotenkin seonnut... Voi kökkö.
Onko sulla vielä tunnukset sinne vanhan laskurin palveluun? Jos on, niin sieltä saat varmasti kopsattua uudestaan sen html-koodin talteen ja kokeilla josko se vaikka toimisi. Ne vanhat lukemat pitäisi olla koodin suojassa ja tallessa edelleen.
Ja sittenhän on laskureita, mihin voi asettaa valmiiksi jonkin alkuluvun, eli esim. sen luvun mihin sun laskurisi oli pysähtynyt. Esim täältä http://supercgi.muuri.org/

Susi kirjoitti...

Hei! Tulin tännekkin ihmettelemään kun löysin tieni Hepsin blogin kautta.