tiistai 27. tammikuuta 2009

Nyt pitäisi riittää…

…nimittäin lankojen, maaliskuulle asti ;D

Tänään lähdin etsiin sitä turkoosia Huopasta, jonka olin itselleni pipolangaksi luvannut. Ekassa kaupassa sitä ei ollut, mutta mukaan tarttui kerä vaaleansinivoittoista Seiskaveikan jättiraitaa. itselleni sukiksi. Tässä surkeassa kännykkäkuvassa tuo väri näyttää omituisen vihertävältä, mutta siinähän on siis kahta eriasteista sinistä, beessiä ja valkoista. Tai kyllä kai te kaikki olette Novitan värikarttoihin tutustuneet.Sitten menin toiseen kauppaan ja siellä sitä turkoosia Huopasta lopultakin oli. Mukaan lähti ihan väkisin myös herkullisen karamellinen punainen – värisävyä jota en kerta kaikkiaan voi vastustaa.

Niin että nyt olen varustautunut hamsterikuuhun hankintojen puolesta. Pitäisi vielä saada nuo keskeneräiset neuleet valmiiksi ja mieluusti myös vähän mallitilkkuja ja laskelmia uusia aloituksia varten. Että eikun neulomaan ufotunikan hihaa!

2 kommenttia:

Heiska74 kirjoitti...

joooo.. Mulla on lankahaaveilu Novitan langoista... :)

tetra kirjoitti...

Juu ollaan ja kaupas niit on hipelöityki. Olen kans ihastunu siihe turkoosiin ja tossuiks aikonu. Mut tein hiljan kaapist löydön..ja "tarttis tehrä jottaa"jot nee muuttus enstex tossuix ja huiveix ;DD