tiistai 4. elokuuta 2009

Kuinkas tässä näin kävi?

Kun neulojalla (=lankahamsterilla) on yks kaks tunti luppoaikaa Helsingin keskustassa, niin on hyvin arvattavissa kuinka silloin käy. Mä ainakin lähdin Menitaan ostaakseni parit Addit – ja tässä saalis:Juu, tiesin että siinä Menitaan menemisessä piilee tietty riski, mutta enhän mä missään langanostolakossa ollut. Sen vuoksi vaan vähän nolottaa, kun just muutama päivä sitten uhosin täällä, etten ole ostanut lankaa pariin kuukauteen eikä tee mielikään uutta. Mutta kyllä te tiedätte, joskus ne langat vaan lähtee mukaan ihan yllättäen ja pyytämättä.

Tietysti mä perustelin itelleni näitä ostoksia tulevalla Sukkasadolla, sillä eihän mulla olis ollut sukkalankaa ennestään kuin jotain tusinaan pariin. Tai kahteen tusinaan, riippuu mitä laskee mukaan :D

No niin, ostin siis kahdet Addit pyöröt, nelosen paksuiset ja pituudet 100 ja 50 senttiä. Ja sitten ostin kaksi kerää pirteää turkoosivoittoista Fabelia sekä haaleammansävyisen turkoosivoittoisen Steppikerän. Nyt tekisi mieli heti ottaa Fabelit työn alle, mutta yritän kumminkin säästää niitä Sukkasatokuukausin. Pitää siis jatkaa tuota Trinityä. Heippa!

5 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Aivan ihanat! Väri on todella kaunis! Tulen katsomaan sitten lopputulosta! Varmasti yhtä kaunis kun sinun edelliset työt!

TeSa kirjoitti...

Joskus sattuu repsahduksia, eikä niitä niin aina tarvi selitelläkkään.

Hepsi kirjoitti...

Lankaa SAA aina ostaa! Kauniita valitsit!

Sartsa kirjoitti...

Lanka on aina hyvä sijoitus. Ei niitä kannata ajatella ostaneensa. Niillähän voi vaikka kerätä korkoa.

Heiska74 kirjoitti...

Heh, Raijis.. Saa ostaa langat, mistä sinä tykkäät. =) Rakastan ostamista langat..ihq..