torstai 13. elokuuta 2009

Selityksen makua?

Viime viikolla kerroin ostaneeni parit uudet Addit Menitasta. Tuossa yhtenä päivänä aloin neuloa niillä satasenttisillä sitä Jaeger Trinity-silkkisekoitetoppiani, mutta puikon ja letkun kiinnityskohta oli jotenkin karhea, niin että lanka aina takertui siihen kohtaan kiinni. Vanhemmilla samanlaisilla eli 80-senttisillä Addeillani ei sitä ongelmaa ollut ollenkaan. Tänään sain kyydin Helsinkiin ja päätin sitten mennä vaihtaan nuo vialliset puikot. Vaihto sujui muuten oikein hyvin, mutta myymälän toisissa samanlaisissa oli sama vika! No, otin sitten tilalle 80-senttiset nelosen pitsi-Addit (pitsi-Addeja mulla ei vielä ollutkaan ollenkaan) ja koska ne oli euron halvemmat kuin palauttamani puikot, oli mun siis ihan pakko ;D ostaa yksi lankakerä vaihtorahalla + edellisviikkoisella alekupongillani. (koska edellinen Menitan euronkuponkini pääsi menemään vanhaksi, enkä nyt uskaltanut ottaa sitä riskiä ;D) Tässä on nyt siis uusi Fabel-keräni, joka lankahamsterin laskutekniikalla maksoi 80 senttiä!Oli mulla sinne kaupungille muutakin asiaa:

Koska aamun Hesarissa mainostettiin, että toivelistallani ollut laukku on tarjouksessa, ja samaan aikaan Marimekko ilmoitti alkavista yt-neuvotteluista, niin tokihan mun nyt piti osaltani torjua lamaa! Tykkään tästä laukusta tosi paljon!Sitten kaiken lisäksi satuin tapaamaan yhden kivan tuttavan erään entisen työpaikan ajoilta, joten päivä oli oikein onnistunut! (Ai niin, ostin mä yhden paidankin :D)

Ja juu, ei mun noita lankaostoksiani oikeasti selitellä tarvi, mutta kun olen kohta kolme vuotta yrittänyt saada lankavarastoani alle kymmeneen kiloon – inventoituani ne aikoinaan eka kerran (jouluna-06) niitä oli vähän vajaat 14 kiloa ja vaikka olen neulonut sen jälkeen yli 32 kiloa, niin yli kymmenessä ollaan edelleen :D
Niin, vielä siitä Trinity-neulesetistäni: edistyy aika hitaasti ohuesta ja jäykästä langasta johtuen, mutta aika hyvällä mallilla kuitenkin. Jos olen oikein ahkera niin saan sen huomenna siihen vaiheeseen että vain resorit (tosin aika leveät) puuttuu. Taidankin taas jatkaa neulomista.

2 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Se on tuo neulojan matematiikka niin ihmeellistä =) Onkohan sinulla (niin kuin minullakin) nuo langat jotenkin kimpassa keskenään, ne sikiää ihan itsekseen... (en minä ainakaan ostele mitään, pois se minusta! ;) )

Sartsa kirjoitti...

Halpaa lankaa! Hyvä!
Laukku näyttää oikeesti tosi kivalta.
Lankavarastossa ei muuten ois mitään vikaa, mut ku se vie niin paljo tilaa :D