torstai 20. elokuuta 2009

Oranssinpunaista...Tulin vaan kertoon väliaikatietoja hitaasti etenevistä tekeleistäni. Tänään sain vihdoin ja viimein neulottua valmiiksi koko elokuun työn alla olleen Jaeger Trinity -lankaisen neulesettini topin. Jakusta sen sijaan puuttuu edelleen kaikki resorit. Laitan kuvia ja tarkempia tietoja sitten kun koko setti on valmis. Nyt postauksen piristyksenä on oman pihan kukka, joka on vähän samaa väriä mutta heleämpi ja hieman oranssimpi kuin tulossa oleva neule.

Täytyy myöntää, etten ole kovin tyytyväinen tuohon tekeleeseen. Tykkään langan väristä ja ulkonäöstä ja tunnusta noin niinku lankana, mutta neuleena se on ainakin vielä viimeistelyä odotellessaan ryhditöntä ja jotenkin – en edes keksi miten kuvaisin muuten kuin että se on niin viimeistelemättömän tuntuista. Toivotaan että saan siihen ryhtiä jollain käsittelyllä, sillä noin ohuesta langasta neulominen on vienyt ihan liikaa aikaa ja vaivaa jos lopputulos onkin susi.

No, pitää jatkaa, tavoitteena on saada tuo jakkukin elokuun puolella valmiiksi että pääsen sitten vauhdilla muiden joukossa sukkasatoa korjaamaan ;D

Ei kommentteja: