torstai 5. marraskuuta 2009

Lämmintä joka käpälään

Eilisiltana vihdoinkin valmistuivat nämä mun pari vuotta suunnitteilla olleet sormushanskani! Näyttävät paremmilta käsissä, mutten malttanut odottaa kuvausapua paikalle – no saa tästä ainakin käsityksen, millaiset nämä on. Koska mä yleensä pukeudun vain tylsiin mustiin takkeihin, paitoihin ja farkkuihin, mutta tykkäisin silti että vaatteissa olisi jotain pientä hauskaa ja siihen nää vitsi- tai kitsch-hanskat sopii mainiosti.



Nämä 50 grammaa painavat hanskat on siis neulottu Nallesta (siitä vanhasta) kakspuolikkailla puikoilla ja sormukset on keltaista Maijaa sekä askartelukaupan pleksijalokiviä. Valitettavasti ostamassani pussissa ei ollutkaan ihan smaragdinvihreää (koska olen iät ajat haaveillut sormuksesta jossa olisi iso neliskulmainen smaragdi), joten tuo vaaleanvihreä soikio saa kelvata. Rubiini mulla on oikeasti rippilahjasormuksessa, tosin soikea, kun noissa hanskoissa on sydämenmuotoinen. Sitten tuo sormus, jossa on iso keltainen kivi, on esittävinään maisterisormustani ja laitoin tasapainon vuoksi kihlasormukseenkin keltaisen kiven (vaikka siinä on oikeasti timantti). Tuossa kuvassa ei saa selvää, mutta ompelin vihkisormusta esittävään muutaman värittömän helmen timanteiksi, (oikeasti niitä on koko sormuksen ympäri). :D

Alkuviikosta neuloin myös yhdet sukat, aloitin bussimatkaa varten, mutta olivat niin mukavaa neulottavaa, että tein saman tien valmiiksi.



Nämä sukat painaa 79 grammaa ja ne on neulottu kolmosilla siitä paksummasta Stepistä, Step6:sta. Tykkään tosi paljon langan tunnusta ja kyllä tuo värikin on ihan kiva, taidan käyttää näitä violetin pyjamani kanssa. ;D Lankaa jäi 150 gramman kerästä niin paljon että saan siitä vielä toisetkin sukat.

Nyt mulla on neuleita kesken kaksi kappaletta, tummanvihreä tylsä huivi sekä glitter-hihatin, jota olen vasta vähän aloittanut ja joka saattaa joutua purkuun, kun en ole ihan vakuuttunut mallista. Jonossa seuraavana on Kidsilk-jakku sekä Alpakka-jakku, mutta ne on molemmat mustia, eikä tähän aikaan vuodesta oikein huvita mustan neulominen. Voisin aloittaa vaikka jonkun vironvillahuivin, mutta kukaan ei ole kerinyt niitä lankoja eikä keriminenkään inspiroi. Taidan siis ottaa puikoille telkkarinkatselua varten ne loput Step-kutoset, muuten mulla onkin ihan erilainen käsityöprojekti alkamassa - nimittäin tilkkupeitto!

Käytiin tiistaina valitsemassa kankaat äitin ja isän tulevaan tilkkupäiväpeittoon, sinisiä, vihreitä ja luonnonvalkoista. Eilen kutistin ja tänään silitin kaikki ne kankaat ja nyt olisi tarkoitus ruveta tekemän kaavoja ja koota yksi blokki testimielessä, että sitten pääsen tositoimiin!

Huomenna menen kai käymään kädentaitomessuilla, koska voitin Novitan arvonnasta itelleni lipun sinne! Kivaa!

6 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihanat sormikkaat!
Loistava idea "valmissormukset".

Hepsi kirjoitti...

Upeat sormikkaat!

MariL kirjoitti...

Hauskat nuo sormussormikkaat! :) Kivat sukat myös.

Tupu kirjoitti...

Tosi hauska idea nuo sormukset. Kiva sormikkaat.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi makeet! Mäkin haluun tommoset!
Menin eka halpaan ja luulin että siinä on vaan sormuksia päällä :)

T: "neiti A"

Sartsa kirjoitti...

Tosi kivat sormikkaat ja hauskaa, että sormukset matkii ihan oikeita sormuksiasi.