maanantai 11. tammikuuta 2010

Lunta, lintuja ja pipoja

Tuossa otsikossa tulikin tän postauksen sisältö aika tyhjentävästi ;D


Laitan tähän alkuun pari lintukuvaa meidän lumiselta takapihalta. Lintuja on kiva katsella, mutta tosi vaikea kuvata. Ikkunan läpi ei saa hyviä ja jos avaa takaoven niin ne kaikki lentää tiehensä.

Lintukuvien tarkoitus oli vähän kaunista tätä postausta, koska varsinainen asia sisältää kaksi samanlaista mustaa pipoa! Tässä yhteiskuva, että uskotte, että niitä on kaksi. ;D

Molemmat pipot on seiskaveikkaa, ne on neulottu kolmosen puikoilla ja silmukoita on kummassakin sama 88 kappaletta ja neulemallina sama pikkupalmikko.

Tämä eka pipo painaa 52 grammaa.

Toisesta piposta tein pikkuisen pidemmän, ja se painaa 57 grammaa.

Seuraavaksi aloin neuloa samasta mustasta seiskaveikasta kaksinkertaisena vähän erilaista, paksumpaa pipoa, samannäköistä kuin uusimman Suuren Käsityölehden kannessa on. Tarkoitus on tarjota näitä päänlämmittimiä suvun teineille, etteivät palelluta päitään . :-)
Mulla on näköjään iskenyt kunnon pipotus päälle, vaikka en liittynytkään mukaan päähineitä tekevään yhteisneulontatempaukseen. Muutenkin olen aatellut, että ehkä jätän tänä vuonna tempaukset väliin – tai eihän sitä koskaan tiedä mihin sitten kumminkin innostun.

Ei kommentteja: