maanantai 25. tammikuuta 2010

Valmista ja vähän muutakin...

Sain eilen valmiiksi Ticotico-Lacy-Baktukseni. Kamala nimi kivalle pienelle huiville!


Eli lankana tässä on Novitan uutuuslanka Ticotico, joka on oikeasti ohutta sukkalankaa mutta väriensä vuoksi pääsi mulle huivilangaksi. Neuloin tän huivin kolmosen puikolla, leveimmillään tässä on 64 silmukkaa. Värit meni ihan mukavan symmetrisesti.

Alun perin olisin kumminkin halunnut että langassa olisi ollut myös ruskeaa (tai ainakin vihreää ja ruskeaa). Koska tulin ostaneeksi tätä Ticoticoa kaksi kerää, niin sain päähäni, että teen toisenkin huivin, ostan siihen kaveriksi tummanruskeaa.Viime viikolla oltiin shoppailemassa Tampereella ja ostin sieltä 50 grammaa italialaista tummanruskeaa, Cervinia Forever -lankaa. Koostumus ja paksuus on sama kuin Ticoticossa, joten sopivat hyvin yhteen. Pitäisi vielä keksiä malli, en viitsisi tehdä ihan samanlaista, vaikka Baktus onkin tosi näppärä huivin muoto. Tykkään tuollaisesta reikämallista, ja muistelin malleja… vakavassa harkinnassa on myös malli, jota mun nimeämistavalla pitäisi kutsua Forever-Ticotico-Pompomiksi. Mutta voiko pientä huiviparkaa kiusata moisella nimihirviöllä? Asiaa pitää harkita vakavasti.

Tänään mulla oli kauppareissulla kaulassa tuo Ticotico-huivi, ja valitettavasti se kutitti jonkin verran, ei hirveän pahasti, mutta sen verran etten voinut vastustaa tätä pehmoista Puro Batik -kerää.Värit on aika hurjat, mutta taisin olla aika keväisissä tunnelmissa. Meinaankin seuraavaksi tehdä tästä jonkinlaisen kaulurin tai huivin, kunhan saan päätettyä neulonko vai virkkaanko ja millä mallilla.

Tampereenreissulta pitää laittaa vielä yksi kuva.Meillä oli vähän Japani-teema, syötiin Marusekissa lounasta ja sain Japani-kaupasta (en muista sen nimeä) myöhästyneenä joululahjana tämmöisen pussin, joka on just sopiva pikkukäsityön kuljettamiseen. Kiitos vielä!

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kauniit värit huivissa! :) Tuosta riemunkirjavasta Puro Batikista oli uudessa Novitassa aika kivannäköinen kaulahuivi, johonkin tosi reikäiseen malliin tai virkattuun tuo voisi sopia hyvin. :) Kyllä maailmaan värejä mahtuu! :)

Sartsa kirjoitti...

Kivoja lankojahan oot ostanu. Ja T-T-B-huivi näyttää mukavalta. Maailmassa pitäis olla vain kutittamattomia lankoja!

Heiska74 kirjoitti...

Hei hei Raijis! Mieheni osti Puro Batik langat sekä tico tico langat.. Ihastuin kovasti Puro Batik lankoihin. Kudon kaulahuivin Monivärinen Puro Batik langalla. =) Tilasin Puro batik ruskea langat. Aion kutoa perustakin.. =) En vielä kutoa tico tico langalla. Puro batik langat loput, sitten aloitan tico tico langalla, en tiedä mitä tico tico langasta tulisi.. Saa nähdä.. =)