perjantai 2. maaliskuuta 2007

Lankavarasto osa 1

Päätinpä paljastaa täällä blogissa vuosikymmenten varrella kertyneen lankavarastoni. Ei se ole suurensuuri, olen kuullut, että muutamilla lankahamstereilla on keskikokoisen lankakaupan verran varastoa, minulla lankaa on "vain" noin 12 - 16 kiloa, riippuen laskutavasta, laskenko kerät vai mukaan myös keskeneräiset ja purkutuomion saaneet työt. Ensimmäinen kuva kertoo kuitenkin sen, minkälaisiin laatikkoihin ja nyssäköihin lankani mahtuivat viime vuodenvaihteessa, jolloin ne inventoin ja kuvasin.
Toisessa kuvassa esittelen hahtuvani, paitsi että tuosta ruskean-sinisestä on jo neulottu ja huovutettu laukku, jäljellä on enää pieni osa. Valkoisesta olen ajatellut kokeilla vapaalankahuovutusta.
Kolmannessa kuvassa on muutama kerä akryyliä, jota joskus en voinut vastustaa kun oli niin halpaa. Joku huivimalli piti niillä testata, mutta tuossapa ovat vielä.
Neljännen kuvan lanka on ohutta, se on keritty kolminkertaiseksi, kaksi vaaleaa ja yksi tummempi. Tein koulussa joskus vuonna x liivin, jolle tuosta piti tulla pusero. Eipä tullutkaan. Joskus noista langoista tulee vielä liivi, ei niistä muutakaan saa.

Ei kommentteja: