maanantai 26. maaliskuuta 2007

Melkein valmista ja suunnitelmia

Tänään sain neulottua vihdoin pronssinruskean Goby-lankani loppuun. Tummemman ruskean Marimba-villalangan kanssa siitä tuli aika kivan näköinen huivi. Laitan tänne viikonloppuna tarkempia tietoja ja kuvan, koska mulla ei ole täällä kakkoskämpällä vaakaa eikä järkkärikamerakaan ole nyt mukana. En viitsi laittaa kännykkäkuvia, kun ei niistä kumminkaan saa niin hyvin selvää.
Täällä kämpällä ei nyt ole muita keskeneräisiä neuleitakaan kuin ne yhdet oranssit sukat neiti A:lle. Saas nähdä kuinka paljon ehdin neuloa, josko saisin nekin tällä viikolla valmiiksi. Eka sukka on vasta kantapäässä ja varret on aikas pitkät, mutta kun huomenna aloitan niin siitä ne sitten.
Nyt on semmoinen olo noiden lankavarastojen ja keskeneräisten töiden suhteen, että ainakin kaulahuivit saa tältä keväältä riittää. Tavoitteena olis saada ne pari melkeinvalmista neuletakkia pois ufolistasta, ja se kukkajuttu saa luvan ruveta pöytäliinaksi. Enemmän kesken olevat työt taitaa saada jäädä odottaan parempia aikoja. Jonkinlaista kesätoppilankaa aion varmaan aika pian hankkia kun tykkäsin yhdestä Novitan mallista. Muuten tavoitteena on kesän aikana neuloa sukkalangan jämät sukiksi ja sitten syksymmällä katsoa villapaitalankoja jälleen kerran uusin silmin. Vaikka eihän musta koskaan tiedä...

Ei kommentteja: