sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

Ufojuttujen päivitystä

No niin, taas pitää kirjoittaa, kun tänne blogimaailmaan kerran pääsin sisälle.
Oheisessa kuvassa näkyy, minkä verran nuo kaksi keskeneräistä huivia ovat edenneet. Fifissä on melkein kokonainen Nalle-kerä neulottuna, mutta jatkan kyllä aika paljon vielä. Nyt on kumminkin tuon pronssisen aaltopitsin vuoro, se pääsee viikoksi mukaani työpaikkakunnalle, ja saa kunnian olla junatyönä. Telkkarin katselua varten mukaan lähtee kerä oranssia seiskaveikkaa, josta neiti A saa joskus pitkävartiset sukat. - Okei, olen luvannut itselleni etten aloita uusia töitä ennen kuin joku vanha on valmis, mutta oranssi sukka olisi kumminkin vasta kymmenen keskeneräinen. Eli sovin itseni kanssa että kymmenen saa olla kesken :)
Sain lisättyä blogini johonkin neuleblogien luetteloon ja sain myös laitettua sivuilleni laskurin tänä aamuna - kiva että mulla on käynyt jo noin monta vierasta! Ja kiitokset kommenteista - erityisesti Helmikselle Viktorian koostumustiedoista!
Vimmaisen hamsterikuun neulomisen jälkeen tarkoitus on jatkaa hiukan järkevämmin - Mutta pudotuspelissä aion olla mukana, niin kauan kuin pystyn, jotta ehtisin saada varastot pienemmiksi.

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Gnut ovat todella sukua toisilleen. Minä Iso gnu olen äiti ja Uhoava Gnu on kuopus-tyttäreni. Hän aloitti bloggauksen ekana ja veti minutkin mukaan.Nimeni muovautui hänen mukaansa.