perjantai 2. maaliskuuta 2007

Lankavarasto osa 2
Lankavaraston postaus kakkosessa esittelen ekaksi sen seitsemät veljekset. Jos vaihdat mielikuvituksessasi kuvassa olevat kaksi punaista kerää yhteen oranssiin ja sinivihreän jättiraidan vajaaseen puolikkaaseen niin näet minkä verran mulla on lempilankaani varastossa. Mustaa on kolmea eri värjäyserää, joten ei niistä mitään hirmu suurta työtä uskalla aloittaa.
Toisessa kuvassa on vauvalangat. Keltaisesta on neulottu vauva-asu yhdelle nyt jo isolle neitoselle, ja valkoisesta ja vaaleanpunaisesta takki toiselle pari vuotta sitten. Aikomukseni olisi suunnitella jonkinlainen raitajuttu noista sille, joka sai sen keltaisen. Siis jos sille kelpaa, sillä on niin tarkka maku.
Kaksi alempaa kuvaa ovat kumpikin noin 15 vuotta vanhaa Fauna-merkkistä lankaa, kumpaakin ostin aikoinani kilon, ja vihreämeleeratusta neuloin takin, joka on kyllä hiukan hankalan mallinen ja saattaa saada purkutuomion joskus. Lanka on tosi ihanaa sekä neulottavaksi että käytettäväksi. Valkoista olen muutaman kerran aikonut aloittaa, mutta siinä se vaan on. Vihreää on jäljellä jotain pari-kolmesataa grammaa, sekä taskut, joita en takkiin laittanutkaan.

1 kommentti:

jantta kirjoitti...

ihania lankoja.