sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Aprillia, neulomista ja purkamista

Tänään jotenkin mielestäni sopi aprillipäivän tunnelmaan aprillata itseäni ja vetää pari työtä pois puikoilta ja takaisin kerälle. No, en mitään suuria töitä hävittänyt, pari huivinalkua, toinen on jossain täällä blogissani kuvattunakin - punaisesta Jussi-langasta neulottu Möbiuksen alku. Toinen oli myös punainen, akryylistä tehty Pompom-kokeilu. Kumpikin meni surutta kerälle ja langat jäävät odottamaan talvisempia inspiraatioita.
Mutta tuli tänään vähän neulottuakin, neiti A:n sukista ensimmäinen valmistui, kun katsottiin nauhalta viimeviikkoista Kettua.
Noiden oranssien sukkien lisäksi tällä hetkellä keskeneräisiä töitä on muutama ihan melkein valmis, joita toivoakseni inspiroituisin pääsiäislomalla valmistamaan. Ja jonkun työn jätän tarkoituksellisesti vielä vaiheeseen, nimittäin sen sateenkaarivillatakin.
Mieli tekee tällä hetkellä (vaalean)vihreää puuvillaneuletakkia (tai bambu), joten saattaa olla, että tipahdan ihan kohta ryminällä pois hamsterien pudotuspelikisasta. Mutta vielä ei ole kauppoja tullut, yli kaksi kuukautta olen nyt ollut ostamatta lankaa.
Istun junassa tätä kirjoitellessani. Kevätaurinko häikäisee silmiä ja läppärini kuvaruutu on niin pölyinen, että tuskin näen, mitä kirjoitan. Mukava tämä Mobiili nettiyhteys, aikaa voi kuluttaa vaikka bloggailemalla ;) Kohta kumminkin varmaan siirryn taas neulomisen pariin!

Ei kommentteja: