perjantai 6. huhtikuuta 2007

Valmista oranssia


Vihdoin sain valmiiksi jotain - Neiti A:n sukat. Kuva ei oikein onnistunut, sillä lanka on oikeasti ihan perusoranssia seiskaveikkaa, vaikka näyttääkin paljon punaisemmalta.
Mulla on tainnut olla liian oranssi neuletalvi, sillä jos katsoo vanhoja postauksiani, niin valmistuneiden töiden väri on ollut suureksi osaksi oranssi, ruskea ja petrolinsininen.
Ilmankos nyt tekeekin niin kovasti mieli vaaleanvihreää....
Mutta takaisin noihin valmistuneisiin sukkiin: paino oli 120 g, olisin tehnyt pitemmät varret, jos olisin arvannut, että lankaa ei nyt mennytkään enempää. Mutta saanpahan nättiä raitaa johonkin muuhun sukkaan kun yli jäi 30 gramman nyssäkkä.
Mulla on kovasti ollut haku päällä - kesäneulejakun lankojen haku siis - mutta en ole löytänyt mieleisiäni. Olen ruvennut jo tuumaamaan nettikauppohin poikkeamista, mutta en ole uskaltanut, koska mulle langan valinnassa hipelöiminen ja näppituntuma on niin ylivoimaisen tärkeitä. Huomenna mennään vähän shoppaileen, mutta en kauheesti usko löytäväni nytkään mitään. Mutta parin viikon päästä saattaa tulla tilaisuus katsastaa jotain erilaista, sillä lähden Venäjälle. Meidän matkan tarkoitus on silkkimaalauskurssi, mutta toivottavasti ehditään shoppaileenkin.
Nyt pitäisi suunnitella valmiiksi kuva, jonka siellä maalaisin, mutta en ole vielä ihan tarkkaan keksinyt mitä haluan. Tai siis tavoite olisi saada aikaa jotain vihreää ;) makuuhuoneen seinän tyhjälle paikalle tauluksi. Kerron tästäkin sitä mukaa kun jotain tapahtuu.

Ei kommentteja: