maanantai 16. huhtikuuta 2007

Popcornia

Teki mieli näyttää millaista popcorn-huivistani tulee, mutta nuo värit eivät kyllä ole ollenkaan oikeita. Pitäisi malttaa jättää kuvaaminen oikealle kameralle, eikä leikkiä tuon puhelimen kanssa. Eikä tämä punainen peittokaan ole paras mahdollinen tausta.

Olen siis neulonut tuota huivia yksinkertaisesti niin, että ensin aloitin neljällä silmukalla ja sitten aikaoikeaa ja toisessa reunassa aina levennys. Kun kaksi kerää oli neulottu, aloitin kaventamisen ja toivoakseni lanka riittää niin pitkälle, että jäljellä on neljä silmukkaa puikolla. Tästä tulee aika pitkulainen kolmiohuivi, ei todellakaan mikään suorakulmaviivaimen muotoinen. Huivin ollessa leveimmillään silmikoita taisi olla 78. Tän vaativampaan malliin ei mulla löytynyt intoa, halusin vain helppotekoisen ja rennon näköisen. Eikä tuossa langassa mitkään kuviot näkyisikään.

Olen tässä vähän suunnitellut lähiaikojen käsitöitä: Aikomukseni on tehdä nyt tämä poppari-välityö pois, sitten otan varmaan jonkin sukankutimen mukaan venäjälle ensi viikoksi ja seuraavaksi viimeistelen kolme ufoa: Jussi-laukun, kukkapöytäliinan ja violetin jakun. (Kuvat noista löytyy Ufot-tunnisteella.) Sitten neulon Sofian valmiiksi ja sitten varmaan onkin jo kevät kulunut niin pitkälle, että alkaa olla kässymaisterilla kesäloman aika ;)

Eli tämmöiset mietteet täällä!

Ai niin, kiitokset kaikille onnitteluista, joita olen saanut täällä sekä I-I-foorumilla.

Ei kommentteja: