torstai 12. huhtikuuta 2007

Vihreä kausi jatkuu..

...ja samalla jatkuu lankojen ostaminen :)
Tänään tuli siis ihan hirmuinen himo ostaa lankaa, eli jos en olisi viime viikonloppuna pudonnut hamsterikisasta niin tänään se olisi tapahtunut.
Lähdin kävelylle ja otin vähän rahaa taskuuni, tiesin että lähiseudulla oleva TT:n lankoja myyvä liike olisi vielä auki. Sen ikkunalla oli aivan ihanan herkullinen vihreänkirjava huivi - ei tuosta langasta, jota ostin vaan sellaisesta ihanan näköisestä, mutta takuulla kamalan kutittavasta hapsu-möykky-mohair-sekoituksesta (siinä oli kahta eri lankaa yhdistetty).
Mulla oli taskussa sen verran rahaa, että sain nuo neljä kerää ja Addit. Aloitin heti neulomisen, en sitten kuitenkaan käyttänyt noita ysin Addeja (olivat liian paksut) vaan vanhoja kutosia.
Jännä homma tuon värin kanssa - ajattelin siellä kaupassa, että tämä kirjava huivi olisi varmaankin sellaisen sävyinen, että sopisi tuon Sofia-jakun kanssa, ja uskomattoman hyvin osuinkin oikeaan. Yksikään noista kirjavan langan vihreistä ei ole sama kuin Sofian sävy, mutta mikään muu ei voisi sopia paremmin. Pitää kuvata nuo jossain vaiheessa yhdessäkin, joskus kun on hyvä valaistus ja käsillä kunnon kamera - tänpäiväisen nappasin kännykällä, ja sen varmaan huomaa.
Unohdin viime postauksessa kertoa, että viikonloppuna kaivoin ompelukoneenikin esille hetkeksi, korjasin vähän farkkuja ja uudistin yhden paidan käyttökuntoon. Pikkuisen himottaisi jo ommella jotain ihan oikeaakin, onhan ompelukoneelleni myönnetty sapattivapaa kestänyt jo pitkälti yli kaksi vuotta.

Ei kommentteja: