tiistai 10. heinäkuuta 2007

Kesken kesken...

Juuri kun mä luulin, että saisin näihin käsitöihini vähän aikuismaisemman otteen - eli malttaisin tehdä työn aina loppuun asti, ennen kuin aloitan uutta - niin eikö mitä! Ainoa keino olisi varmaan virikkeiden välttäminen, eli pysyminen poissa blogistaniasta.

Ensin tuli Pelagian ihanat jättipitsit, joita oli ihan pakko päästä kokeilemaan, vaikka neuletakki onkin pientä viimeistelyä vaille valmis. Enkä päässyt niissä kunnolla vauhtiin, kun Virkku teki tosi makeen ET-kassin ja sellainen on munkin ihan pakko saada. HETI! Seuraava kuva todistaa, kuinka vakavissani sellaisen haluan:
Kävin shoppailemassa :) lankaa ja kirjastossa kopioimassa ohjeen. Samalla ostin kaverin yksinäiselle Regia-kerälleni, kun tuntui, ettei se yksi taida riittää mihinkään. Kirjastosta lainasin samalla kasan virkkuukirjoja ja -lehtiä, kun virkkaaminen on viime aikoina jäänyt vähemmälle ja taitoja tarvii vähän verestää... koska haluan kehitellä jonkin ihan oman pitsitoppiversion... ja uusia ja uusia ideoita pitää saada...

Kaiken muun sekalaisen sähellyksen lisäksi piti eilen vielä aloittaa yksi sukankudin telkankatselutyöksi. Jos olisin tehnyt vihreän neuletakkini kiltisti valmiiksi, mulla olis vain kolme keskeneräistä työtä - sen sijaan olen aloittanut kaksi uutta ja kymmenen minuutin päästä aloitan taas yhden - eli niitäpä onkin taas seitsemän! Hah!

Ei kommentteja: