sunnuntai 8. heinäkuuta 2007

Keskeneräisiä käsitöitä ja maisemia...

Sofia-jakku on edennyt siihen asti, että kaikki osat on neulottu, mutta saumat on vielä ompelematta. Tänään täytyy taas kaivella nappilaatikoita, ja koettaa onneaan, josko tällä kerralla sattuisi kotoa löytymään sopiva, ettei tarttis ostaa uusia.

En kumminkaan ole millään malttanut jatkaa neuletakin viimeistelyä, koska rupesin Pelagian innoittamana virkkaamaan pitsitoppia. (Kiitos Pelagia!) Tein ensin yhden kokeilun punakirjavasta nauhalangasta, mutta yksinkertaisena se oli liian pientä ja kaksinkertaisena siitä tuli liian pönkköä mun isoimmalla koukullani - mulla ei siis yksinkertaisesti ole kuutosta isompaa koukkua, pitää ostaa huomenna jos lähden jonnekin koukkuja myyvään paikkaan. Sitten tein kokeilun Sofiasta, ja vasta kolmas kokeilu, eli toinen versio Sofiasta alkoi tuntua miellyttävältä, joten se on jo edennyt tänään jonkin verran, mutta en kerro siitä vielä enempää.

Ja koska tähän postaukseen ei tullut vielä kuvia valmistuneista käsitöistä, laitan komistukseksi kuvia "luontopolkumme" varrelta. - Nää kuvat on samalta lenkiltä kuin aiemmatkin luontokuvat.
Ei kommentteja: